Alla inlägg under januari 2015

Av Malin - 30 januari 2015 10:19

Glömde ju visa min fina present :/
Men här kommer den :)

Av Malin - 30 januari 2015 09:13

Glömde ju berätta att jag fick en lite överraskning i tisdag ? precis innan jag skulle åka till dagis o hämta barnen så kom min lillasyster och hennes Minna in en sväng :) fick då en present :) en fin fin ljuslykta med hänge med en fin fin text <3 tack snälla snälla du <3

Igår blev det en seg dag, lämnade barnen sen sov de andra som var hemma så då kröp jag ner en stund till jag med :) sen fika och plock o dammsugning. Innan de va dags att hämta de små igen.
Sofie o Lovis kom :) sen även Robin ! Det käkade här och efter middan så bakade Robin Silvia kaka:)
Den mumsade vi till familjen annorlunda :) alla satt som ljus :) bästa mysstunderna när vi tittar på de :-)
Idag är det segt värre :( har en förkylning som hänger över mig :( ont i halsen huvudet och sån knasigt känsla i bröstet samt seg i kroppen :( och jag som är så sugen på ett tränings pass.
Ganska sjukt egentligen att innan jag kom igång med detta så bara jag tänkte på att träna så ville jag hellre lägga mig i soffan ha ha, nu vill hellre ta mig ur soffan och komma iväg o röra på mig :)

Nä nu smått jag sluta med mitt svammel det är nån som luktar lite konstigt här ;)

Farmor o Lovis mys <3

Tove o mamma mys <3

Familjen annorlunda på tv och framför tvn ;)

Liam o Lovis hade lite mys med :)

:(

Av Malin - 28 januari 2015 22:10

Mannen kom hem med världens smärta i örat :( blev ändrade planer för kvällen igår, istället för städ och träning så blev de en tur till akuten. Snälla Robin och Sofie som alltid ställer upp <3 stannade med barnen , dom är guld värda, tusen tack !
Vi satt 4 1/2 timme utan hjälp och mannen var så trött efter resande med jobbet så vi valde att åka hem.
Han ringde vc imorse och fick komma nästan på en gång, hörselgångsinflammation blev domen så nu fått medicin så hoppas det onda släpper snart.
Imorse kom faster Jenni och överakskade barnen :) de blev så glada :)
Idag blev det en tur till habiliteringen med Lill fröken, efter ha pratat med dom om att vi vill byta habiliteringen så har det blivit andra bullar :) så vi ger dom en andra chans , nu ska adhd utredningen börja och hon ska gå regelbundet hos sjukgymnasten, fick även muskelavslappnande medicin utskrivet så nu hoppas vi att detta hjälper :)

Efter middan kom jag iväg o städade och sen träna efter det, så himla gött :) Jenni, Emma o Sofie var med oxå :) idag ökade jag på joggningen igen och blev 15 min promenad och 15 min joggning :) och sen styrke på det :)
Nu ligger jag halvt döende i soffan ha ha ha , väntar på att lilleman ska somna så skall jag med lägga mig. Har lite att göra imorgon, huset behöver en rejäl storstädning och tänkte försöka hinna med en promenad med :)

Hihi kommo dotterns tröja :)

Av Malin - 27 januari 2015 09:34

Ja så känns det :( så himla trött , fattar inte riktigt varför, har varit duktig och tagit mina järntabletter regelbundet ett bra tag nu även folsyran o b12, trodde jag skulle känna mig lite piggare iaf men icke :/
Lill fröken somnade fram mot 22 nån gång :/ i våran säng !
Hon tog mer plats i sängen än vad gubben gör ;) han sov ju borta inatt då han är iväg med jobbet :(
Alla barnen är lika morgon trött som mig och det är inte så roligt alla gånger :(
Iväg kom vi även om bilen ville ha ett bra tag på sig för att starta :/
Den jävlades även då jag skulle fara från dagis, stod närmare 10 minuter och försökte få den att starta :/ ringe pappa o kollade om han kunde hjälpa mig, och när han svara så starta bilen hm
Aja hem kom vi :-)
Lilleman har hunnit busa på och teve en massa ur lådorna ! Jag har tagit undan all disk.
Får se om vi ska ta oss en promenad in till stan, måste handla lite små grejer och helst kolla på några T-shirts till Emil.
Får se hur de blir. Nu till en bajsblöja !

Mitt sällskap inatt :)

Av Malin - 26 januari 2015 20:16

I fredags var alla barnen hemma utom Dennis ( och de som var i Åre :)) de var lite hängiga med huvudvärk, men vet inte ja om de var så eller om de bara ville vara hemma, hemma var de iaf :) de små är ju alltid lediga från dagis på fredagar.
Blev om möblering i tv-rummet :) phu vad man drar fram när man gör de !
Sofie o Lovis kom o sen Robin! De åt här med oss :)
De skulle iväg på kalas sen , jag drog med mig resten av familjen till träningshallen :) barnen tyckte det var jätteroligt :) mannen jublade inte direkt men följde med :)
Blev 20 min promenad och 10 min joggning :) innan har typ pallat 2 min joggning ha ha ha så det går framåt :) sen lite styrke på de :)
Lördag blev de städ o plock och barnen var ute en liten stund ,
Sen kom Robin o Sofie o Lovis :) vi gjorde oxfilé o potatisgratäng till middag :) oj så gott :) sen myste vi bara. Camilla o Johan kom en sväng med så blev massa surr och lite yatzy spel :)
Söndag och mannen o Max klev upp och for till Åre kl 05 ! De for o hjälpte pappa med bilen då nått hade gått sönder på den. De kom hem vid 16 tiden tro jag det var. Jag for då o städade och sen tränade efter. Blev denna gång promenad i 25 min och jogg i 5 min :/ kunde ej springa mer då mina ena jumske börjat jävlas :( sen efter de lite styrke.
Idag åter skola o dagis, Liam har sovit hela förmiddan, så passade på att plocka o greja.
Har sen när barnen kommit hem surrat med farmor o farfar som är i Chile och även med faster Jenni hemma i Stockholm :)
Nu ikväll har vi även surrat med pappan i huset som är borta i jobb.
Lill fröken var trött hela eftermiddan o slocknade strax efter 19 men då syskonen inte kunde vara tysta så har de väckt henne tre gånger så nu har hon inga planer på att sova :( får se hur lång tid denna nattning tar :/
Nä nu åter till nattningen.

Liam busade för fullt i träningshallen :)

De andra med :)

Emma tog en pause

Heja gubben min ;)

Tyckte vi fick till oxen helt perfekt för att vara första gången :)

Av Malin - 22 januari 2015 09:10

Efter en j-la bajs dag hela dan igår så blev den bättre på kvälls sidan. For iväg på firman och städade, Emma o Sofie följde med. Efter det var klart så tränade vi, och det kändes så bra :) riktigt kul och jag blev på bättre humör :)
Natten blev inte så rolig dock :( Liam vaknade strax efter tolv tro jag de var och höll låda till närmare halv fyra :/ oj oj oj så trött jag var när väckaren ringde :( men bara upp o hoppa.
Nu sitter lilleman i vagnen och håller på att somna, ska fixa Emils o Rasmus kläder de ska ha med sig då de åker med mormor o morfar till Åre ikväll :-) sen ett litet tränings pass och sen nått att fika :-)
Så jalla jalla :)

Av Malin - 21 januari 2015 11:54

Idag är en sån dag då jag känner mig otroligt nere :(
Hatar dessa dagar :( allt känns pissigt o skit !
Vill inte göra nånting , vill bara krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet :( MEN det funkar ju inte heller :/
Har iaf handlat lite, fixat lite i köket, grejat och sorterat lite papper, vikit tvätt och lagt i garderober, borde kanske få i mig nått att äta. Lilleman sover så det är alldeles tyst här.
Ska strax väcka han och ge han lite lunch innan vi ska hämta barna.

Av Malin - 20 januari 2015 09:49

Usch vilken eftermiddag det blev :(
Första stunden alla kidsen var hemkomna så var allt frid o fröjd , barnen hade sin kusin med sig och de lekade och hade skoj, syrran kom en sväng :) under tiden de var här började de krypa mer o mer i kroppen på barnen. När de hade åkt o jag skulle fixa middag så bröt världskriget ut. Det retade gallfeber på varandra och slogs, bråkades och tjafsades :( inget jag sa eller gjorde hjälpte. O så vårat lilla yrväder som alltid har myror i brallan hade nog extra myror idag :/
Tålamodet mitt var som bortblåst och jag visste varken ut eller in vad jag skulle göra :( och av alla dagar så va mannen kvar på jobbet :(
När alla kommit i säng skulle jag egentligen iväg o träna men jag damp ner i soffan o kan fasen inte upp ;)

Morgonen imorse var som alla andra mornar :(
Nu är alla iväg o lilleman sussar. Inte konstig att han e trött då han tyckte vi skulle kliva upp kl 4 * gäsp *

Ska plocka lite o slå på en maskin tvätt och sen tänkte jag åka en sväng in till stan ! Om det blir så är en annan femma ;)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards